Voortgezet speciaal onderwijs (vso)

Alterius biedt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12 - 20 jaar.
Over onze locaties, de toelating, het onderwijsprogramma en de vervolgmogelijkheden vertellen wij je graag.

Vso

Voor de doelgroep van 12 - 20 jarigen biedt Alterius onderwijs op verschillende locaties. Op welke locatie je leerling terecht zal komen, zal mede afhankelijk zijn van de ondersteuningsbehoefte die de leerling heeft.

Wij hebben de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. Zo ziet je hoe wij werken en wat wij voor je leerling kunnen betekenen. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating vso prof

Toelating

De eerste stap naar een nieuwe school begint met het aanmelden. Hoe ziet de toelatingsprocedure er uit voor ons speciaal onderwijs? Stapsgewijs laten we je zien hoe deze procedure verloopt.

Onderwijsprogramma vso prof

Onderwijsprogramma

Wat kan jouw leerling verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Past dit bij je leerling? Wat zijn de mogelijkheden om dit programma aan te passen als daar behoefte aan is?

Vervolg vso prof

Vervolg

We kijken op school niet alleen naar de situatie nu, maar ook naar de toekomst van de leerling. Welke perspectieven heeft een leerling? En hoe kunnen wij ondersteunen bij doorstroom en vervolgtrajecten?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!