Voortgezet speciaal onderwijs (vso)

Voor de doelgroep van 12 -20 jarigen biedt Alterius onderwijs op verschillende locaties. Op welke locatie uw kind terecht zal komen, zal mede afhankelijk zijn van de ondersteuningsbehoefte die uw kind heeft.

Als ouder bent u graag op de hoogte van de mogelijkheden die ons onderwijs op deze verschillende locaties biedt. 
Daarom hebben wij hebben de belangrijkste items voor u op een rijtje gezet. Zo ziet u hoe wij werken en wat wij voor uw kind kunnen betekenen. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating

Toelating

De eerste stap naar een nieuwe school begint met het aanmelden. Hoe ziet de toelatingsprocedure er uit voor ons speciaal onderwijs? Stapsgewijs laten we u zien hoe deze procedure verloopt.

Onderwijsprogramma vso ouders

Onderwijsprogramma

Wat kan uw kind verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Past dit bij uw kind? Wat zijn de mogelijkheden om dit programma aan te passen als daar behoefte aan is?

Vervolg vso ouders

Vervolg

We kijken op school niet alleen naar de situatie nu, maar ook naar de toekomst van uw kind. Welke perspectieven heeft uw kind? En hoe kunnen wij ondersteunen bij doorstroom en vervolgtrajecten?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!