Voortgezet speciaal onderwijs (vso)

Voor de doelgroep van 12 -20 jarigen biedt Alterius onderwijs op verschillende locaties. Op welke locatie je kind terecht zal komen, zal mede afhankelijk zijn van de ondersteuningsbehoefte die je kind heeft.

Als ouder ben je graag op de hoogte van de mogelijkheden die ons onderwijs op deze verschillende locaties biedt. 
Daarom hebben wij hebben de belangrijkste items voor u op een rijtje gezet. Zo zie je hoe wij werken en wat wij voor jouw kind kunnen betekenen. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating

Toelating

De eerste stap naar een nieuwe school begint met het aanmelden. Hoe ziet de toelatingsprocedure er uit voor ons speciaal onderwijs? Stapsgewijs laten we je zien hoe deze procedure verloopt.

Onderwijsprogramma vso ouders

Onderwijsprogramma

Wat kan je kind verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Past dit bij jouw kind? Wat zijn de mogelijkheden om dit programma aan te passen als daar behoefte aan is?

Vervolg vso ouders

Vervolg

We kijken op school niet alleen naar de situatie nu, maar ook naar de toekomst van je kind. Welke perspectieven heeft je kind? En hoe kunnen wij ondersteunen bij doorstroom en vervolgtrajecten?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!