Voor iedereen waardevol 

Eerder berichtten we al over de trainingen aan het Gelijke Kansen Cluster van MosaLira. Het bij elkaar in de klas kijken, samenwerken op diverse niveaus, de echte praktijk met elkaar delen, daar gaat het om in dit cluster. Het gezamenlijk een training volgen was daar onderdeel van, trainingen die aansluiten bij de praktijk van de scholen. Vandaar dat de keuze van MosaLira viel op de workshop ‘voeren van gesprekken’. 

Iedereen pikt iets op

Afgelopen week vond de tweede workshop plaats. Dit keer schoof een nieuwe groep aan bij trainer Rachelle. ‘Die bestond uit leerkrachten, maar ook uit enkele onderwijsassistenten. En alhoewel het voeren van gesprekken voor deze laatste niet direct één van hun primaire taken is, gaven ook zij terug dat de training heel waardevol en interessant was. Fijn dat iedereen zo toch weer iets oppikt uit de workshop. Dat is ook de bedoeling natuurlijk.’ 

Is zo'n workshop ook iets voor jou?

Voor dit cluster zitten de workshops er nu op. Denk jij dat een dergelijke workshop ook toegevoegde waarde in jouw team of organisatie kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met trainer Rachelle voor meer informatie!  

Klik hier voor een overzicht van de trainingen.


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!