Wie zit er nu eigenlijk voor je neus?

Varen op je ervaring en op je gevoel is goed. Maar soms doe je dat wat je doet niet meer zo bewust als voorheen.
Weet jij altijd wie er nu eigenlijk écht voor je neus zit in jouw klas?
Weet jij altijd hoe te handelen op gedrag van jouw leerlingen?
En ben jij op jouw beurt bewust van jouw handelen en het effect ervan op jouw leerlingen?

Veranderde doelgroep, ook in regulier

Feit is dat de doelgroep in het regulier onderwijs verandert en is veranderd. Door passend onderwijs zitten er ook die leerlingen bij je in de klas die voorheen misschien (eerder) zouden doorstromen naar speciaal onderwijs.
Met die veranderde doelgroep mag je je soms best de vraag stellen of je (nog) weet hoe te handelen op het gedrag van je leerlingen. Zie je wat er gebeurt en weet je dan te handelen? En vooral, hoe doe je dit dan in een klas met soms wel tot dertig andere leerlingen? Daar kan Wervelkind je bij helpen! 

Praktijk helpt jou verder!

Als ervaren leerkracht weet je misschien echt wel wát je moet doen, maar vraag je je soms af door de omstandigheden hoe dan? Wervelkind biedt je praktische tips en handvatten die je direct kunt toepassen in jouw praktijk.

Door de altijd interactieve vorm waarin Wervelkind haar trainingen vormgeeft, is er ook ruimte om jouw praktijkvoorbeelden aan bod te laten komen. Zo word jij meteen geholpen met jouw vraagstuk.
En daarnaast kan jouw voorbeeld ook weer anderen helpen, zoals die startende leerkracht die wellicht ook aanschuift in deze training.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!