Wervelkind
op jouw studiedag?

Het is mei. Dat betekent dat de meeste schoolorganisaties zich bezig houden met het opstellen van scholingsplannen en jaarroosters voor het komend schooljaar. En daarmee komen ook weer de nieuwe studiedagen in zicht.

Op maat 

Op studiedagen worden vaak gezamenlijke thema’s opgepakt die in sommige gevallen ook onderdeel zijn van een scholingsplan. Zo werd Wervelkind al vaker ‘ingevlogen’ tijdens zo’n studiedag bij verschillende onderwijsorganisaties.

‘Soms is dat om zaken even op te frissen’, vertelt Susanne, trainer bij Wervelkind. ‘Maar zo’n dag kan ook goed worden gebruikt om weer even op het netvlies te krijgen hoe de zaken binnen die organisatie worden opgepakt.’
Susanne geeft aan dat de trainingen of workshops die Wervelkind verzorgen dan ook altijd op maat worden gemaakt. ‘Samen met onze opdrachtgever kijken waar accenten moeten liggen of welke zaken specifiek zijn voor díe organisatie. Dat maakt ook dat het past en aansluit bij de groep die deelneemt.’ 

Van autisme tot welzijn 

Het trainingsaanbod van Wervelkind is breed. En bovendien, zoals Susanne al aangaf, altijd op maat. Dus tijdens zo’n training wordt ingezoomd op de zaken waarvan jij als organisatie in ieder geval vindt dat die aan bod moeten komen. 

Het reguliere aanbod van trainingen is te vinden op de website van Wervelkind. 

Ben je benieuwd naar wat er meer mogelijk is? Neem dan gerust contact op! 


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!