Voor iedere doelgroep wat wils!

Wervelkind helpt onderwijsorganisaties met haar expertise. Die ondersteuning is vaak vooral gericht op het kunnen (blijven) bieden van maatwerk aan leerlingen.

Van po tot mbo

Wervelkind biedt maatwerk en dat is niet gebonden aan een doelgroep, school of leeftijd. Vandaar ook dat Wervelkind haar expertise breed aanbiedt. Diverse organisaties uit primair onderwijs, voortgezet onderwijs maar ook bijvoorbeeld mbo maken al gebruik van Wervelkinds aanbod. 

Iedere doelgroep eigen nuancering

‘Het gaat in onze trainingen of intervisies vaak ook meer over bewustwording. Bewustwording van je eigen gedrag als leerkracht (hoeveel invloed heeft dat op de reactie van kinderen), maar ook bewustwording van het gedrag van een kind (weet je waar het gedrag vandaan komt en wat je in die situatie kunt bieden)’ aldus Susanne trainer bij Wervelkind.
Rachelle vult aan: ‘Daarbij is het niet zo relevant hoe oud de betreffende leerlingen zijn. En hoewel er per leeftijdsgroep wel degelijk aspecten zijn die verschillen, de theorie erachter is vaak hetzelfde en staat los van de verschillen in doelgroep. En daar passen we ons aanbod natuurlijk op aan, die nuances nemen we mee.’

Samen met Wervelkind

Dus onderwijsgevend Limburg (en omstreken ????), wil jij of jouw organisatie kijken of Wervelkind kan ondersteunen? Neem gerust contact op.
Wil je daarnaast een beeld krijgen van de thema’s waarover Wervelkind ook trainingen verzorgd?
Neem dan een kijkje op onze website.


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!