Van opleiding naar werk

Na twee verschillende lascursussen, MAG1 en MAG2, succesvol te hebben afgerond was het tijd voor een stage. Zowel bij Praktech zelf als extern.

Een van die externe bedrijven is Selden in Maastricht, een groothandel in schoonmaakartikelen. Niet direct een link met zijn lascursus, maar het bedrijf was wel op zoek naar iemand die veelzijdig was en bovendien een rijbewijs had. Die link was dan wel weer snel gelegd. En dus startte de inmiddels 20-jarige Salah bij Selden.

Klein team

Salah kwam terecht in een klein team. En dat vindt hij prettig. Zijn eigen werkzaamheden zijn mede hierdoor ook lekker divers. Van het klaarzetten van bestellingen en het afvullen van producten tot het daadwerkelijk afleveren bij de klanten. En die zitten verspreid van Roermond tot in België. ‘Lekker in de auto met een muziekje op de achtergrond’, vertelt Salah.

Stap voor stap vooruit

Inmiddels heeft Salah ook alle onderdelen van zijn inburgeringscursus afgerond. ‘School is nu klaar!’ lacht Salah. Op dit moment heeft Salah een contract voor een half jaar. Zo is hij op weg naar een mooie toekomst, stap voor stap!

terug naar de website van Praktech


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!