Onlangs kreeg Praktech een leuk verzoek van oud-cursist Waseem. Waseem heeft een aantal jaren geleden succesvol een lascursus afgerond bij Praktech. Daarna is hij gaan werken bij Mayfran als lasser. Maar Waseem bleek een echte ondernemer en startte zijn eigen zaak in Brunssum.

oud-cursist klopt bij Praktech aan voor hulpVan hobby naar werk

Koken was vroeger Waseems grote hobby. En van deze hobby heeft hij inmiddels zijn werk gemaakt, hij startte zijn eigen zaak Casablanca. Inmiddels genieten vele klanten van zijn heerlijke Italiaanse en Mediteraanse gerechten.

Uitbreiding van de zaak

De zaak gaat inmiddels zo goed dat Waseem nog niet zo lang geleden besloot uit te breiden en te verbouwen. Daar komt natuurlijk wel wat bij kijken. Zo ook de spiesen die hij gebruikt voor het maken van kebab; Waseem wilde deze op maat gemaakt hebben.

Even terug in het laslokaal

En dus klopte Waseem bij zijn oude opleiding aan. Hij vroeg of hij zijn geleerde lastechnieken hier nog in praktijk mocht brengen door zelf zijn spiesen op maat te maken. Geen probleem natuurlijk! Als Praktech zijn we maar wat trots op deze oud-cursist van ons!

terug naar de website van Praktech


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!