Nieuwe directeur onderwijs

Nieuwe directeur onderwijs

Bart Havenaar wordt met ingang van 1 oktober 2022 de nieuwe directeur onderwijs van Stichting Alterius, voor zowel De Buitenhof als Sint Jozef. Hij volgt daarmee interim-directeur Joris Verhoeckx op.

Van MBO naar SO/VSO

Bart Havenaar werkt momenteel als projectmanager strategie en onderwijsbeleid bij VISTA college. Bart heeft diverse rollen vervuld op opleidings- en clusterniveau, maar ook organisatie breed. Daar gaf hij leiding aan diverse strategische opdrachten op het snijvlak van onderwijs-, teamontwikkeling en onderwijsinnovatie, zoals de implementatie van de VISTA onderwijsvisie of de innovatieprogramma’s in het fusie- en transitietraject van VISTA college. In die ontwikkelingen hoorde ook het organiseren van samenwerkingen tussen interne en externe netwerken.
Als een rode draad in deze werkzaamheden liepen steeds projecten met doelgroepen die in hun ontwikkeling extra ondersteuning nodig hebben. 

Bart: ‘Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en om me, samen met collega’s en partners, in te zetten voor steengoed onderwijs, betrokken begeleiding en de juiste zorg voor kinderen en jong volwassenen in onze prachtige regio.’

Welkom!

We heten Bart van harte welkom en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.
Op naar een goede samenwerking bij de realisatie van de doelstellingen van Alterius!


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!