Nieuwe blog:
De laatste weken
van
het schooljaar

'Het is die tijd van het jaar weer. De meeste leerlingen hebben het al over de zomervakantie. Veel leerlingen hebben hier ontzettend veel zin in en voor sommige andere leerlingen is dit een lange periode zonder structuur en dus veel onrust.'

Beter beeld

Het is weer tijd voor een nieuwe blog van één van onze collega's.
Op verschillende manieren proberen we onze 'buitenwereld' een beter beeld te geven van onze leerlingen, van ons onderwijs. Zo zijn afgelopen jaar onze collega's Kirsten, Wendy, Iris en Saskia geïnterviewd voor de campagnereeks ‘Samen Gespecialiseerd Onderwijs’. In de docu ‘Een klasse apart’ van Via Jeugd (uitgezonden op L1) kwam collega Brigitte aan het woord over haar werk. Ook nemen we deel aan verschillende onderzoeksprojecten zoals Consortium Kleinschalige Voorzieningen en Fontys’ Onderzoek Partnerschap in Jeugdhulp en Speciaal Onderwijs.
Maar ook met onze blogs proberen we bij te dragen aan het beter beeld geven aan onze buitenwereld. En in die reeks heeft collega Merel haar blog geschreven: ‘De laatste weken van het schooljaar’. Een blog over voorbereiden, veranderingen en volgende uitdagingen.

Lees 'm nu op onze site! Wie weet herken je zelf wel veel uit deze blog.


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!