IZEO sluit kunstproject interactief af

Bij IZEO Via Jeugd wordt het onderwijsprogramma in thema’s aangeboden. Iedere periode staat er een ander thema centraal en komt dus in alle lessen, van koken tot taal, terug.
Het was de afgelopen periode wel duidelijk wat het thema was. In alle gangen en ruimten verschenen steeds meer zelfgemaakte kunstwerken, geïnspireerd op onder andere Van Gogh, Mondriaan en Keith Haring.

Kunstzinnige speurtocht

Ter afsluiting van dit thema was er een speurtocht georganiseerd in school. Alle klassen kwamen bij elkaar in een lokaal en moesten daar een opdracht uitvoeren die in het teken stond van de kunstenaar uit die ruimte.

De leerlingen gingen hier fanatiek mee aan de slag en ook sommige leerkrachten waren behoorlijk fanatiek! De leerlingen konden voor alle opdrachten punten verdienen dus dat verklaart de fanatieke deelname. Na afloop van de speurtocht was er nog een quiz in de eigen klas.

Kunstbeker

De prijsuitreiking vond één dag later plaats, waarbij de winnaars een heuse kunstbeker ontvingen. Alle andere leerlingen ontvingen ook iets lekkers te drinken en te knabbelen, omdat we ze natuurlijk allemaal toppers vinden en ze supergoed hun best hebben gedaan! 


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!