Berner
aan de slag
in Maria Hoop

Afgelopen vrijdag waren vijfentwintig medewerkers van Berner te vinden bij de boslocatie van IZEO XONAR in Maria Hoop. Berner is maatschappelijk betrokken en laat dit onder andere zien met dagen als deze.

Maatschappelijk betrokken

Het team van Berner pakte vrijdag flink aan. Van het opruimen van de tuin, het herstellen van de elastieken van een 3D bos element, het schoonmaken van de gevels en dakgoten tot het monteren van een heuse gereedschapswand: alles werd aangepakt.
Tussendoor zorgden de jongeren van IZEO voor een goedverzorgde lunch!

Berner is een onderneming gespecialiseerd in de verkoop van verbruiksmaterialen, chemie, gereedschappen en services aan professionals. Maar daarnaast is Berner dus ook maatschappelijk betrokken, dat lieten ze afgelopen vrijdag al zien.
Maar er is meer.

Sollicitatietraining

Berner biedt bijvoorbeeld ook individuele stages voor onze jongeren van IZEO. Begaan dus met de toekomst van onze jongeren en daarmee ook onze maatschappij.
Komend kalenderjaar start Berner ook met het bieden van sollicitatietrainingen aan onze jongeren. Hoe stel je een cv op, maar ook hoe bereid je een sollicitatiegesprek voor? Al deze stappen zijn onderdeel van een mogelijke stageperiode.

Op deze manier werken we gezamenlijk aan een duurzame (arbeids)relatie!
Dank Berner voor jullie hulp, betrokkenheid en samenwerking!


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!