Alterius zoekt het hogerop

Alterius verkeerde onlangs in hogere sferen. Dat gold in ieder geval voor drie van onze collega's. Zij hadden namelijk de eer om mee te mogen met een ballonvaart.

Vorig jaar rond deze tijd stonden er diverse vacatures open bij Alterius. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het niet altijd makkelijk om de juiste persoon op de juiste plek te vinden. Want hoe vind je die juiste persoon?

Ballonvaart met AlteriusAlterius' ambassadeurs

Reden voor Alterius om haar eigen ambassadeurs in te zetten. Want wie kent de organisatie nu beter dan onze eigen collega's? Zij weten als geen ander hoe het is om te werken op één van onze locaties. Daarmee hebben zij ook een prima beeld van het type collega die ze zouden willen.
Hoe mooi is het als door jouw enthousiaste maar vooral ook eerlijke verhaal over je werk en je werkgever een bekende van jou besluit te reageren op één van die vacatures?

Wederzijdse klik

En zo gebeurde het ook. Geïnteresseerden kwamen op gesprek, liepen soms ook een dag(deel) mee om zo te verkennen of deze omgeving ook bij hen zou passen. Bij een aantal van hen bleek de wederzijdse klik er te zijn.
Om de betreffende ambassadeurs te bedanken voor hun rol in dit geheel, ontvingen zij van Alterius de uitnodiging om mee te gaan met een ballonvaart. Ieder van hen mocht een introducé meenemen.

Zonnige ballonvaart

Afgelopen zondag was het dan zo ver.
Het heuvelachtige Zuid-Limburg met een prachtige zonsondergang was het decor van de ballonvaart.
Onze ballonvaarders hebben genoten en genieten nog na. En wij van hen.


 


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!