Nieuw:
training Brein 

Onlangs gaven Rachelle en Susanne een workshop rondom het thema ‘Brein’. 
‘Dat was inderdaad de eerste keer dat ‘Brein’ echt centraal stond. Want natuurlijk hebben we het op andere momenten in onze workshops en trainingen ook over het brein. Als het gaat om gedrag bijvoorbeeld, wat is de reden achter het gedrag, waarom doet een leerling wat hij doet. Dan speelt bewustwording bijvoorbeeld een heel belangrijke rol. Dat is goed om daar dus op in te zoomen.’ vertelt Susanne.

Ontwikkelen

‘Precies,’ vult Rachelle aan. ‘Het gaat er hier ook om wat het brein nodig heeft om tot ontwikkelen te kunnen komen. En om terug te komen op die bewustwording en het gedrag: als je weet waar het gedrag vandaan komt, kun je teruggrijpen op de theorie en vanuit jouw rol de juiste handvatten gebruiken om de leerling op weg te helpen. Het is dus ook: waarom doe jij wat je doet?’
Susanne voegt toe: ‘We merkten dat dit onderwerp vaak meer aandacht vroeg. Dat was voor ons reden om een training Brein te ontwikkelen.’ voegt Susanne toe. 

Interesse?

Om je een idee te geven wat deze training jou dan kan bieden, hebben Rachelle en Susanne kort die info bij elkaar gezet in een factsheet. Deze kun je hier downloaden.
Heb je behoefte aan meer informatie of wil je weten hoe deze training ingezet kan worden in jouw organisatie? Neem dan direct contact op!


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!