IZEO Koraal (Urmond)

IZEO Koraal (Urmond) biedt een thuis aan jongeren ( vanaf 12 jaar) met een licht verstandelijke beperking. Zij wonen in diverse behandelgroepen of krijgen thuisbegeleiding van Gastenhof (onderdeel van Koraal). Alle jongeren van Gastenhof krijgen een integraal zorg en onderwijs (IZEO) aanbod vanuit Alterius en Koraal.

IZEO Koraal (Urmond)

Om je als verwijzer op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van ons aanbod (integraal zorg en onderwijs, IZEO) hebben wij de belangrijkste items voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je een indruk van hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw leerling kunnen betekenen.
Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating IZEO Koraal (Urmond)

Toelating

De eerste stap naar IZEO Koraal (Urmond) als orthopedagogisch behandelinstituut begint met het aanmelden of doorverwijzen. Hoe ziet de procedure er uit? We laten je zien hoe deze verloopt.

Onderwijsprogramma IZEO Urmond

Onderwijsprogramma

Wat kan je leerling verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Is dit programma aan te passen als daar behoefte aan is? Wij vertellen het je graag.

Vervolg

Vervolg

Bij het kiezen van de juiste school is, naast het hier en nu, ook het toekomstperspectief van je leerling van belang. Wij vertellen je de mogelijkheden in doorstroom- en vervolgtrajecten na IZEO Urmond.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!