Onderwijs-programma

Onderwijsprogramma

Bij IZEO Koraal (Heerlen) volgen de leerlingen een gevarieerd programma op maat binnen de uitstroomprofielen scholing, arbeid en dagbesteding. Vanuit een unieke samenwerking tussen behandelaren en leerkracht(en) begeleiden we dagelijks leerlingen binnen hun profiel.

Iedere ochtend wordt gestart met een briefing tussen behandelaren en leerkracht(en). Daarna starten de leerlingen met hun onderwijsprogramma.
Iedere leerling volgt een programma op maat waarin verplichte onderwijsvakken (Nederlands, Engels en rekenen) en keuzevakken (kookmodules, stage, ICT, techniek, crea, llb, muziek en sport) zijn opgenomen.
Zoals de term IZEO al aangeeft, maken behandelingen ook onderdeel uit van het persoonlijk dagprogramma van iedere leerling.

Op het moment dat er één op één behandeling nodig is, wordt door de professionals gekozen voor een individueel programma op maat.

De locatie beschikt over twee klaslokalen, een comfortruimte (om te reguleren), praktijklokalen, diverse projectruimtes en een eigen schoolplein.

Indien nodig kan er beroep gedaan worden op een jobcoach van Koraal.

Meer informatie over IZEO is te vinden op de website van IZEO.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief


Bedankt voor je inschrijving!