IZEO Heerlen (XONAR)

Op de locatie in Heerlen worden onderwijs en zorg als één geheel aangeboden aan thuiszitters in Zuid-Limburg. Daarnaast is er een ambulant aanbod beschikbaar om de huidige school te ondersteunen om uitval te voorkomen.
Alterius en LWTC (Leer Werk en Training Centrum) slaan hier in feite de handen ineen middels de IZEO-methodiek.

IZEO Heerlen (XONAR)

Om u als verwijzer op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van ons aanbod (integraal zorg en onderwijs, IZEO) hebben wij de belangrijkste items voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u een indruk van hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw leerling kunnen betekenen.
Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating

De eerste stap naar IZEO Heerlen (XONAR) als orthopedagogisch behandelinstituut begint met het aanmelden of doorverwijzen. Hoe ziet de procedure er uit? We laten u zien hoe deze verloopt.

Onderwijsprogramma

Wat kan uw leerling verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Is dit programma aan te passen als daar behoefte aan is? Wij vertellen het u graag.

Vervolg

Bij het kiezen van de juiste school is, naast het hier en nu, ook het toekomstperspectief van uw leerling van belang. Wij vertellen u de mogelijkheden in doorstroom- en vervolgtrajecten na IZEO Heerlen (XONAR).

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!