IZEO Geleen (Care4Kidz)

Op de locatie in Geleen worden zorg en onderwijs als één geheel aangeboden aan 'thuiszitters' uit de regio Maastricht-Heuvelland en Westelijk Mijnstreek. Dit om de schoolse en sociale ontwikkeling van de leerling te herstellen.

IZEO Geleen (Care4Kidz)

Om u als verwijzer op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van ons aanbod (integraal zorg en onderwijs, IZEO) hebben wij de belangrijkste items voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je een indruk van hoe wij te werk gaan en wat wij voor je leerling kunnen betekenen.
Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating

De eerste stap naar IZEO Geleen (Care4Kidz) begint met het aanmelden of doorverwijzen. Hoe ziet de procedure er uit? We laten je zien hoe deze verloopt.

Onderwijsprogramma

Wat kan je leerling verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Is dit programma aan te passen als daar behoefte aan is? Wij vertellen het je graag.

Vervolg IZEO Geleen

Bij het kiezen van de juiste school is, naast het hier en nu, ook het toekomstperspectief van je leerling van belang. Wij vertellen je de mogelijkheden in doorstroom- en vervolgtrajecten na IZEO Geleen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!