IZEO Geleen (Care4Kidz)

Op de locatie in Geleen worden zorg en onderwijs als één geheel aangeboden aan 'thuiszitters' uit de regio Maastricht-Heuvelland en Westelijk Mijnstreek. Dit om de schoolse en sociale ontwikkeling van de leerling te herstellen.

IZEO Geleen (Care4Kidz)

Om u als ouder op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van ons aanbod (integraal zorg en onderwijs, IZEO) hebben wij de belangrijkste items voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u een indruk van hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw kind kunnen betekenen.
Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating

Toelating

De eerste stap naar IZEO Geleen (Care4Kidz) begint met het aanmelden of doorverwijzen. Hoe ziet de procedure er uit? We laten u zien hoe deze verloopt.

Onderwijsprogramma

Onderwijsprogramma

Wat kan uw kind verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Is dit programma aan te passen als daar behoefte aan is? Wij vertellen het u graag.

Vervolg

Vervolg

Op school is, naast het hier en nu, ook het toekomstperspectief van uw kind van belang. Wij vertellen u welke doorstroom- en vervolgtrajecten er mogelijk zijn na IZEO Geleen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!