IZEO Care4Kidz

Op de locatie in Geleen worden zorg en onderwijs als één geheel aangeboden aan 'thuiszitters' uit de regio Maastricht-Heuvelland en Westelijk Mijnstreek. Dit om de schoolse en sociale ontwikkeling van de leerling te herstellen.

IZEO Care4Kidz

Om u als ouder op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van ons aanbod (integraal zorg en onderwijs, IZEO) hebben wij de belangrijkste items voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u een indruk van hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw kind kunnen betekenen.
Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating IZEO Care4Kidz

Toelating

De eerste stap naar IZEO Care4Kidz begint met het aanmelden of doorverwijzen. Hoe ziet de procedure er uit? We laten je zien hoe deze verloopt.

Onderwijsprogramma IZEO Care4Kidz

Onderwijsprogramma

Wat kan je kind verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Is dit programma aan te passen als daar behoefte aan is? Wij vertellen het je graag.

Vervolg IZEO Care4Kidz

Vervolg

Op school is, naast het hier en nu, ook het toekomstperspectief van je kind van belang. Wij vertellen je welke doorstroom- en vervolgtrajecten er mogelijk zijn na IZEO Care4Kidz.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!