Keerpunt

Onderwijs in een justitiële jeugdinstelling

Alterius verzorgt onderwijs aan jongeren en jongvolwassen, die verblijven in Het Keerpunt, een Justitiële Jeugdinstelling (JJI). Het Keerpunt is onderdeel van SJSJ. De jongeren, die hier tijdelijk zijn geplaatst, zijn in het kader van het strafrecht met politie en/of justitie in aanraking gekomen.

Onderwijs bij Het Keerpunt

Om u als verwijzer op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van ons onderwijs hebben wij de belangrijkste items voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u een indruk van hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw leerling kunnen betekenen.
Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Toelating Keerpunt prof

Toelating

Het Keerpunt is een justitiële jeugdinstelling. Hiervoor geldt geen reguliere toelatingsprocedure. We vertellen u graag hoe deze procedure er uit ziet.

Onderwijsprogramma Keerpunt

Onderwijsprogramma

Wat kan uw leerling verwachten wanneer hij/zij bij ons op school start? Hoe ziet het onderwijsprogramma er uit? Wat zijn de mogelijkheden om dit programma aan te passen als daar behoefte aan is?

Vervolg Keerpunt

Vervolg

Op school is, naast het hier en nu, ook het toekomstperspectief van de jongere van belang. Wij vertellen u welke doorstroom- en vervolgtrajecten er mogelijk zijn.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!