Cursusaanbod Wervelkind

Wervelkind biedt volledig afgestemde maattrajecten aan iedereen die in contact staat met kinderen en jongeren. Denk hierbij aan professionals in onderwijs en zorginstellingen, maar ook aan begeleiders in een (sport)vereniging of consulenten binnen een gemeente.

Het aanbod van Wervelkind wordt afgeleid van de dagelijkse onderwijspraktijk van Alterius en past in de brede scholingsbehoefte in het kader van Passend Onderwijs en de Transitie Jeugdzorg.

De trainers van Wervelkind werken zelf nog dagelijks in de onderwijszorgpraktijk met kinderen en jongeren met psychische en gedragsmatige problematieken. Vanuit deze ervaringen bieden wij direct toepasbare handvatten.

Scholingstrajecten op maat

Wervelkind zorgt voor volledig afgestemde maattrajecten.
Omdat thema's altijd in ontwikkeling zijn, gaan we specifiek in op de scholingsvraag en de scholingsbehoefte.
Tijdens een intakegesprek inventariseren we jouw scholingsvraag en -behoefte en bepalen we samen de inhoud, duur en vorm van de training of coaching.
De werkvorm zal worden aangepast aan de inhoud. We houden hierbij vanzelfsprekend rekening met doelgroep, groepsgrootte, trainingsduur, opleidingsniveau en ervaring.

Registraties

De trainingen van Wervelkind zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Daarnaast zijn ze ook nog geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Brochure

Download hier de brochure van Wervelkind.