Update maatregelen coronavirus - 16 maart

Vandaag (16 maart) hebben alle medewerkers van Alterius gewerkt aan een nieuwe invulling van lesgeven voor de komende drie weken. Hierbij wordt gekeken wat er mogelijk (en nodig) is voor de individuele leerling.

De Buitenhof

Voor de locaties van De Buitenhof zijn de voorbereidingen gestart. Morgen of woensdag worden de aangepaste leerplannen gedeeld met onze leerlingen en/of ouders/verzorgers.

St Jozef (IZEO)

Op de IZEO-locaties van St. Jozef worden de komende weken een aangepast programma gedraaid. Dit doen we, zoals altijd, in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. IZEO staat niet voor niets voor Integraal Zorg En Onderwijs!

Praktech

Voor de locatie Praktech houdt het in dat al het onderwijs stil ligt tot en met 6 april. Alle cursisten zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.

De huidige situatie vraagt om de nodige flexibiliteit van iedereen. Van onze medewerkers, maar ook van de ouders/verzorgers van onze leerlingen. En niet in de laatste plaats van onze eigen leerlingen en cursisten. We zijn blij te zien dat iedereen bereid is zijn of haar steentje bij te dragen!

Communicatie via deze site

Nieuwe ontwikkelingen worden op deze site gepubliceerd.
Houd dus voor het laatste nieuws deze site in de gaten.

Specifieke vragen over het coronavirus?

Heeft u nog specifieke vragen over het coronavirus, hoe u zich hiertegen kunt beschermen of wanneer u uw huisarts moet raadplegen? Dan verwijzen wij u naar de website van het RIVM of de GGD Zuid-Limburg.


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!