Update Buitenhof -
22 april

De regering kondigde 21 april onder andere aan dat scholen voor speciaal onderwijs voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 11 mei weer open gaan.
Het voortgezet onderwijs start, zoals het er nu uitziet, op 2 juni weer. In de week voor 19 mei 2020 zal het kabinet hier uitsluitsel over geven.

So-locatie

De aankondiging van het kabinet heeft binnen onze stichting alleen effect voor onze leerlingen die onderwijs volgen op het so (Heerlen en Maastricht). Vanuit de overheid en de bonden ontvangen we nog uitwerkingen rondom specifieke zaken. De Buitenhof zal de komende weken nog gebruiken dit verder uit te werken.
De informatie over de start op 11 mei zal op deze site worden gedeeld.

Vso-locaties

Voor onze vso-locaties verandert er op dit moment niets.
Onze leerlingen krijgen nu al onderwijs op afstand en dat blijft zo in ieder geval tot 2 juni aanstaande.
In de week van 19 mei krijgen we meer zicht op het verloop van het onderwijs in de periode erna.

Vragen over het onderwijs?

Mocht je specifieke vragen hebben? Neem dan contact op met je leerkracht.
Bij algemene vragen kan er een mail gestuurd worden naar info@stichtingalterius.nl
Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk antwoord ontvangt.

terug naar de website van De Buitenhof