Stand van zaken -
23 maart

Het is inmiddels een week geleden dat de scholen in Nederland werden gesloten. Dit gebeurde als maatregel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Telefonische bereikbaarheid

De sluiting van de scholen zorgt er ook voor dat wij telefonisch slecht bereikbaar zijn.
Heeft u een vraag? Stel deze in eerste instantie aan de leerkracht van uw zoon of dochter.
Lukt dit niet, dan kunt u een mail sturen naar info@stichtingalterius.nl
Vermeld in deze mail duidelijk aan wie u de vraag wilt stellen. Dan zorgen wij ervoor dat uw vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

Thuis aan de slag

Leerlingen van de locaties van De Buitenhof konden thuis aan de slag. De leerkrachten zorgden voor aangepaste leerplannen voor deze leerlingen. Ook deze week kunnen zij weer met de lesstof verder. Op sommige momenten online en soms ook via werkboekjes of werkbladen.

Trots

We zijn trots op hoe onze leerlingen thuis aan de slag gaan.
En ook ouders en verzorgers zetten zich in om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat is mooi om te zien!

Communicatie via deze site

Nieuwe ontwikkelingen worden op deze site gepubliceerd.
Houd dus voor het laatste nieuws deze site in de gaten.

Specifieke vragen over het coronavirus?

Heeft u nog specifieke vragen over het coronavirus, hoe u zich hiertegen kunt beschermen of wanneer u uw huisarts moet raadplegen? Dan verwijzen wij u naar de website van het RIVM of de GGD Zuid-Limburg.

terug naar de website van De Buitenhof