Iedere maandag
een ander uitzicht

Hoe fijn is dit! Nu alle beperkingen met betrekking tot coronamaatregelen zijn opgeheven kunnen ook onze collega’s van Wervelkind weer letterlijk alle kanten uit.

Wervelkind komt naar je toe!

En dat doen ze dus ook. Naast het werk op hun eigen afdeling en locatie, ‘toeren’ Rachelle en Susanne vanaf vandaag op maandag door Zuid-Limburg. Iedere maandag een andere werkplek en dus ook een ander uitzicht.

‘Ja,’ vertelt Rachelle enthousiast, ‘zo komt Wervelkind letterlijk naar je toe. Het wisselen van omgeving en werkplek brengt een lekkere dynamiek met zich mee en dat houdt je scherp. Bovendien ontmoeten we zo ook weer onze eigen collega’s in hún werkomgeving.’

Afwisselend en inspirerend

Susanne vult aan ‘Iedere locatie kent zijn eigen jongeren met eigen vraagstukken en aandachtspunten. Door te rouleren van werkplek hopen we daar ook steeds weer nieuws en inzichten op te doen die weer ten goede komen van ons werk. En trouwens, die werkplek is niet altijd een Alterius-werkplek. Volgende week is dat bijvoorbeeld bij VISTA omdat we dan daar weer een training geven. Heerlijk afwisselend en inspirerend dus!’

Contact?

Ook al zijn onze collega's misschien niet letterlijk bij je in de buurt, ze staan altijd open om vragen van je te beantwoorden of om te sparren wat ze voor jou (en je organisatie) kunnen betekenen.

Neem dus gerust contact op met Rachelle of Susanne!


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Alterius Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!