Genomineerd!

UNIK mbo onderwijsDe Buitenhof is met 'Unik MBO Onderwijs' genomineerd voor het Speciaal Project van LECSO (Landelijk Expertisecentrum voor Speciaal Onderwijs). LECSO zet hiermee projecten centraal die hebben bijgedragen aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering in het speciaal onderwijs.

Unik MBO Onderwijs is een samenwerking tussen De Buitenhof, vso De Pyler (INNOVO) en Xaverius (Kindante).
Het motto? 'Als een jongere niet leert zoals wij lesgeven, moeten wij aan lesgeven zoals de jongere leert'

Op 24 november 2017, tijdens het jaarlijks congres van LECSO, zal het team van Unik nog een presentatie geven voor de vakjury. Daarna wordt bekendgemaakt welk project de prijs heeft gewonnen. Vanaf 12 oktober mag het publiek stemmen op haar favoriete project. Stem daarom massaal!